Interim persvoorlichter

Voor het inhuren van een interim persvoorlichter bent u bij Xozo Communicatie aan het goede adres. Een interim persvoorlichter kan van pas komen als u even omhoog zit op uw afdeling persvoorlichting, marketing, communicatie of public relations. U werkt aan een tijdelijk nieuw project, u begint een nieuwe campagne of u heeft veel projecten en campagnes tegelijkertijd lopen.

Of er is net een vaste persvoorlichter vertrokken en het duurt enkele maanden voordat u een nieuwe collega heeft gevonden. Een persvoorlichter gaat met zwangerschapsverlof en u redt het eigenlijk niet zonder versterking. Het kan ook zijn dat er een crisissituatie dreigt en u dringend een professional zoekt die de media te woord kan staan.

Inhuren van een interim persvoorlichter

Interim persvoorlichterEr zijn talloze situaties denkbaar waarbij u snel en voor een korte periode een interim persvoorlichter nodig heeft. Xozo Communicatie kan u daarbij assisteren, of u nou een interim persvoorlichter wilt inhuren voor slechts een paar uur, enkele dagen, een paar weken of enkele maanden. Eigenaar Eric Wendel van Xozo Communicatie heeft alle expertise in huis om u korte tijd uit de brand te helpen op het gebied van persvoorlichting, mediabeleid, communicatie en public relations.

Hij weet zich in korte tijd in te werken in uw organisatie en uw visie en werkwijze eigen te maken. Hij heeft ervaring met persvoorlichting en weet door zijn jarenlange ervaring als journalist als geen ander hoe de media te werk gaan. Hij heeft een groot netwerk van contacten in het medialandschap en is op de hoogte van de enorme diversiteit aan kranten, tijdschriften, vakbladen, televisie- en radiozenders, websites, bloggers en vloggers die u kunt benaderen om de boodschap onder de aandacht te brengen.

Als interim persvoorlichter zal hij u ook adviseren over uw pers- en mediabeleid en hoe u daarvoor het internet en sociale media kunt inzetten. Professioneel, integer, flexibel en doortastend. Vanzelfsprekend hoort daarbij het schrijven van professionele persberichten, een van de krachten van Xozo Communicatie.

Werkwijze bij het inhuren van een interim persvoorlichter

Voor het inhuren van een interim persvoorlichter kunt u eerst contact opnemen met Xozo Communicatie over de beschikbaarheid en de duur. Alles is bespreekbaar. Zo kunnen we bijvoorbeeld gedurende een bepaalde periode uw pers- of communicatieafdeling versterken voor een paar uur of een paar dagen in de week, maar fulltime voor een paar weken of maanden is ook mogelijk.

Na het eerste contact bespreken we het doel waar u de interim persvoorlichter voor nodig heeft en wat u wilt bereiken. Het kan gaan om versterking van de afdeling of de vervanging van een collega, maar ook voor de inzet voor een bepaald project of een specifieke campagne.

Vooraf maken we een inschatting van het aantal uren dat u een interim persvoorlichter nodig heeft. Aan de hand van het aantal uren maken we een offerte op. We werken met een basistarief van € 60 per uur. Het is ook mogelijk het aantal uren bij te houden en achteraf te declareren. Na afloop van de periode of aan het eind van de maand sturen we een factuur.

Bij het inhuren van een interim persvoorlichter gaat u geen arbeidsrelatie aan, waardoor u gevrijwaard bent van het betalen van premies en loonheffingen. Daarvoor zijn we bereid de ‘Algemene modelovereenkomst geen werkgeversgezag‘ te onderteken, die is opgesteld door de Belastingdienst. Uiteraard gaan we vertrouwelijk om met interne bedrijfsinformatie, zoals ook staat aangegeven in onze Algemene voorwaarden.

Graag zijn wij bereid alle mogelijkheden te bespreken als u gebruik wilt maken van een interim persvoorlichter. Neem telefonisch contact op met Eric Wendel via 06-22474403 of laat een reactie achter via het contactformulier

Foto © depositphotos.com/BrianAJackson.