Blog schrijven

Blog schrijvenEen blog schrijven voor uw website kost veel tijd, vooral als u dat met enige regelmaat wilt doen. Een blog is tegenwoordig echter een must om uw website actueel te houden en om meer bezoekers te trekken. Het schrijven van een blog heeft vele voordelen:

  • een nieuw bericht op uw blog kunt u delen op sociale media, zoals Facebook en Twitter. Dit houdt ook uw sociale media dynamisch. Het bericht kan door derden worden gedeeld en dat zorgt weer voor meer bezoekers naar uw website;
  • met een blog kunt u als organisatie of bedrijf inspelen op de actualiteit. Gebeurt er iets in de wereld dat van invloed is op uw activiteiten, dan kunt u daar meteen op inhaken;
  • als u een nieuw product of idee heeft, kunt u dit via een blog meteen onder de aandacht brengen;
  • een blog stelt bezoekers in staat een reactie of opmerking achter te laten, waardoor er meer buzz rond uw bedrijf of organisatie ontstaat;
  • een blog kunt u handig combineren met het schrijven van een nieuwsbrief. Als u een nieuwsbrief naar klanten, relaties of bezoekers van uw website wilt versturen, heeft u meteen berichten om de nieuwsbrief mee te vullen.

Hulp bij het schrijven van een blog

Bij Xozo Communicatie kunt u ons inhuren voor het schrijven van een blog, waarmee u geen zorgen meer heeft om uw website te vullen met dynamische en actuele content. Als u een overeenkomst met ons sluit, schrijven wij één keer per week een artikel voor uw blog. U kunt uiteraard zelf de onderwerpen aandragen, waarna wij zelf de insteek van het artikel kiezen en een blog schrijven.

Ons inhuren voor het schrijven van een blogU kunt het uzelf ook lekker makkelijk maken en alles aan ons overlaten, waardoor u er nauwelijks omkijken naar heeft. Elke week kiezen we zelf een onderwerp uit, bijvoorbeeld op basis van de actualiteit of de al bestaande content op uw website. Voor het schrijven van het artikel doen we zelf research, waarbij we eventueel input van u vragen. Na het plaatsen van een nieuw bericht op uw blog kunt u het zelf delen via sociale media.

Bij Xozo Communicatie kunt u een blog laten schrijven op uiteenlopende terreinen, van de gezondheidszorg en internet startups tot de financiële wereld, de advocatuur en de reiswereld. U kunt van ons originele, heldere en spitsvondig geschreven artikelen verwachten in duidelijke taal. Wij hebben onder meer al berichten geschreven voor blogs over reizen en toerisme. Hier ziet u een voorbeeld van een bericht voor zo’n blog

Bij het schrijven van een blog houden we rekening met Search Engine Optimization (SEO): we gebruiken woorden, termen en begrippen waarmee uw website nog beter wordt gevonden in zoekmachines. U kunt van tevoren aan ons doorgeven welke zoekwoorden voor u belangrijk zijn.

Tarief voor het schrijven van een blog

Voor het schrijven van een blog kunt u bij ons een overeenkomst sluiten voor een periode van drie maanden, een halfjaar of een jaar. Hierbij schrijven we elke week een nieuw bericht voor uw website, van ongeveer 500 woorden. De tijd die nodig is voor research en het uitwisselen van informatie is inbegrepen in de prijs. Hieronder vindt u de tarieven voor het schrijven van een blog (exclusief btw):

  • prijs voor drie maanden (12 artikelen):  € 1440.
  • prijs voor zes maanden (26 artikelen):  € 2860.
  • prijs voor een jaar (52 artikelen):   € 5200.

Een overeenkomst kunt u na het eerste artikel op uw blog ontbinden als u niet honderd procent tevreden bent. Maar natuurlijk hopen we dat u helemaal tevreden bent over onze hulp bij het schrijven van een blog. U kunt vrijblijvend een offerte aanvragen of een afspraak maken. Graag komen we bij u langs om de mogelijkheden te bespreken!